Resultaten voor huizenmarkt


huizenmarkt
Keerpunt in verkopen terwijl huizenprijzen maar blijven stijgen RaboResearch.
Het vertrouwen in de koopwoningmarkt ligt bovendien nog ruim boven het langjarig gemiddelde, hoewel het de laatste maanden daalt zie figuur 7 zie Nederlandse huizenmarkt dendert door: ook in 2018 fors hogere prijzen verwacht voor een achtergrond van deze voorspelling.
Onderzoek huizenmarkt 2018: overbieden wordt steeds normaler Vastgoed actueel.
Dit zijn enkele uitkomsten van een nieuw onderzoek door Knab. In dit artikel vertellen we wat u moet weten over de huizenmarkt in 2018. De oververhitte huizenmarkt. U leest het overal: de huizenmarkt is oververhit. Maar wat betekent dat nu precies?
CBS: huizenprijzen 9% gestegen Financieel Telegraaf.nl.
DEN HAAG ANP Huizen worden almaar duurder, maar er worden minder woningen verkocht. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS over de huizenmarkt in het eerste kwartaal van het jaar. Opvallend is dat ook voor het eerst in vier jaar tijd minder huizen van eigenaar wisselden in alle vier de grote steden.
12 redenen waarom starters het zo zwaar hebben op de huizenmarkt die liggen niet allemaal voor de hand.
Het blijkt dat veel struikelblokken voor de hand liggen, zoals een laag aanbod van huizen en beperkte leenmogelijkheden door strengere hypotheekregels en de verplichting om binnen 30 jaar af te lossen. Maar de hypotheekadviseurs stuitten op meer redenen waarom starters buiten de boot vallen op de huizenmarkt.
Das Kapital: Niemand houdt de olievlek van de huizenmarkt tegen.
Niet van de mensen die de natuurlijke op en neergaande beweging van de huizenmarkt als zeepbel omschrijven. Wel vrees ik dat ik hierdoor heel moeilijk in huis ga kunnen kopen in de toekomst en moet er echt meer gebouwd worden in mijn ogen.
Evenwicht huizenmarkt zoek, komende twee jaar geen verandering rtlz.nl.
De verkopen daalden een stuk harder dan normaal in het eerste kwartaal van het jaar, en voorlopig verandert de situatie voor woningzoekenden niet. Op het oog draait de huizenmarkt als een dolle, want de prijzen stijgen. Toch gaat het minder goed, beschrijft hoogleraar Peter Boelhouwer.
Sombere makelaars waarschuwen: huizenmarkt loopt meer en meer vast NOS.
Steeds minder koopwoningen, forse prijsstijgingen én een stagnerende nieuwbouw: zie daar de ingrediënten voor een veel te krappe huizenmarkt. De" woningmarkt loopt meer en meer vast, is de sombere boodschap vanochtend op de bijeenkomst van de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM.
De strijd om de huizenmarkt Marketingfacts.
Toekomst van betalen. De strijd om de huizenmarkt. Peter Verhaar Colibri Hypotheken: Binnen" 24 uur een hypotheek." Leonieke Daalder, Fast Moving Targets. @Daalder 28 mei 2018. Een huis kopen en de daarbij gehorende hypotheek aanvragen is een grote stap. Het lijkt dus niet onlogisch dat hypotheekverstrekkers vaak weken bezig zijn om te bepalen of iemand die hypotheek wel of niet krijgt.
De huizenmarkt: Pakken wat je pakken kan! OPEN Rotterdam.
Priscilla de Putter heeft zich voor jaren in de huizenmarkt verdiept, omdat ze een huis zocht om met haar gezin in te wonen. Nu ze toch eindelijk een huis heeft gevonden, viel haar het Rotterdams Woongenootschap ineens op, ze is direct geïnteresseerd!
3 trends die laten zien hoe gek de huizenmarkt is aanbod in goedkopere prijsklassen droogt snel op.
3 trends die laten zien hoe gek de huizenmarkt is aanbod in goedkopere prijsklassen droogt snel op. Business Insider Nederland 12 Apr 2018 2316. Deel dit artikel. Stijgende huizenprijzen bij een dalend aanbod. De spanning op de Nederlandse huizenmarkt is ook in het eerste kwartaal van 2018 verder opgelopen.
Huizenmarkt op slot IEXGeld.nl.
Het is te hopen dat deze studenten hun lening opzij zetten. Zij hebben dan in ieder geval nog de mogelijkheid om een woning te kopen. Er wordt nu veel geklaagd over de huizenmarkt, maar eigenlijk was dit in de crisistijd niet anders.

Contacteer ons